GOOGLE MIJN

BEDRIJF VOOR

FYSIOTHERAPEUTEN

GOOGLE MIJN BEDRIJF

  • Met Google Mijn Bedrijf wordt uw bedrijfsinformatie weergegeven op Google Zoeken, Maps en Google+ zodat klanten u altijd kunnen vinden en op elk apparaat.
  • Biedt grote voordelen voor bedrijven die hun klanten lokaal bedienen want Google laat namelijk alleen uw bedrijfsgegevens zien als mensen naar uw bedrijfsnaam zoeken, als mensen in de buurt van uw bedrijfslocatie een relevante zoekopdracht uitvoeren.
  • Google Mijn Bedrijf verbeterd uw lokale vindbaarheid.
  • Met Google Mijn bedrijf is het erg eenvoudig om uw bedrijfsgegevens bij te werken op Google Zoeken, Maps en Google+.
  • U heeft de mogelijkheid om meerdere locaties toe te voegen aan uw bedrijf.

BETERE VINDBAARHEID

Naast bovenstaande voordelen van Google Mijn Bedrijf krijgen bedrijven met een fysieke locatie of bedrijven die services aanbieden aan lokale geografische regio’s:

Betere vindbaarheid in de lokale zoekresultaten van Google. Recensies van uw klanten lezen en erop reageren. Beter inzicht: Via de functie Insights krijgt u via een overzichtelijk dashboard inzicht in de statistieken van uw lokale Google+ bedrijvenpagina.

TWIJFELS

Waarom aanmelden bij Google Mijn Bedrijf?

Twijfelt u nog over het aanmelden van uw bedrijf bij Google Mijn Bedrijf? Bedenk dan goed dat een groot gedeelte van de Nederlanders zoekt via Google.

De zoekmachine van Google heeft in Nederland een marktaandeel tussen 90% en 95%. In Google vindbaar zijn is dan ook essentieel.

UP-TO-DATE

Zorg ervoor dat uw bedrijfsgegevens op Google Mijn Bedrijf up-to-date zijn. Wanneer het nu gaat om een routebeschrijving, de openingstijden of een recensie. Via Google heeft u de mogelijkheid om uw klanten de juiste informatie op het juiste moment aan te bieden.

WIJ KUNNEN HELPEN

Wij raden u aan om zo snel mogelijk gebruik te gaan maken van Google Mijn Bedrijf omdat het uw lokale vindbaarheid bevordert. Met Google Mijn Bedrijf maakt u het gemakkelijk voor uw klanten om snel met u in contact te komen.

Meer weten over lokale vindbaarheid of wilt u beter gevonden worden in Google? Wij kunnen u helpen.