FACEBOOK MARKETING VOOR

FYSIOTHERAPEUTEN

ONDER DE AANDACHT KOMEN

Door het plaatsen van content kunt u op Facebook bij de doelgroep onder de aandacht komen. Echter is hiermee het bereik vaak beperkt. U zult slechts te zien zijn door de personen die uw Facebook pagina al geliked hebben en dit zijn niet de potentiële klanten die uw fysiotherapie praktijk nog niet kennen.

ADVERTEREN OP FACEBOOK

Wilt u uw doelgroep op Facebook uitbreiden dan zult u moeten adverteren. Adverteren op Facebook is in veel gevallen niet eenvoudig en er is de nodige kennis nodig om deze advertenties op een goede manier in te zetten. Vooral het verschil in budget is vaak direct terug te herleiden aan de kennis die bij de adverteerder aanwezig is. Wanneer u een advertentie op de juiste manier inzet kan dit zomaar tientallen euro’s per maand schelen!

FACEBOOK ADVERTENTIES

FysioMarketeers zet Facebook advertenties op dit moment vooral in als aanvulling op de AdWords campagne en de Lead Generators. Tevens expirimenteren we met de groeiende mogelijkheden op het gebied van retargeting. Over het algemeen geldt hoe slimmer u advertenties inzet hoe minder budget u kwijt bent voor het gewenste resultaat.

ONZE ERVARING

Met onze ervaring bekijken wij welke opties voor u het meeste rendement zullen opleveren. Tevens is het van belang dat ook wij deze advertentiecampagnes steeds weer blijven optimaliseren. De mogelijkheden om te adverteren blijven natuurlijk steeds veranderen en hier zal op een slimme manier mee om gegaan moeten worden.